foto

Asa Maynor

  • nar. 22.9.1936 (82 let)
    Birmingham, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Dobytí Planety opic
1965 Promise Her Anything
The Loved One
1963 Pod stromem věčného pokušení
1959 Girl in Lovers Lane, The
Hey Boy! Hey Girl!
Never Steal Anything Small
1958 Born Reckless
Hong Kong Confidential
Violent Road
1957 Chicago Confidential
1956 Man Beast

TV seriály

1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
Nightmare at 20,000 Feet (S05E03)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Sheriff of Cochise (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Fabulous Allan Carr

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace