foto

Eric A. Sears

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2017 Stejně tak jiný jako já
2016 V domě
2014 V oku tornáda
2012 The Tin Star (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2007 Odstřelovač
Probuzení tmy
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Láska na inzerát
2004 Cellular
2003 Nezvratný osud 2
2001 Koho hledá Kevin?
Sedmý hřích
2000 Podvodníci (TV film)
1999 Horká noc, hořké ráno
1998 Gia (TV film)
Rat Pack (TV film)
1997 Správná trefa
1996 Agent WC 40
1995 Nevítaná návštěva
Prince for a Day (TV film)
1994 Šampióni 2
1993 Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
1992 California Man
1991 Boys, The (TV film)
Horečka (TV film)
Žhavé výstřely
1990 Smrt přišla brzy (TV film)
The Court-Martial of Jackie Robinson (TV film)
V zájmu dítěte (TV film)
1989 Táta
Wired
1988 Baby M (TV film)
Elvis and Me (TV film)
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 Okovy slávy (TV film)
Prison for Children (TV film)
1985 A Reason to Live (TV film)
Beze stopy (TV film)
Love Lives On (TV film)

TV seriály

2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
Nobody Puts Brady in a Crestmore (S02E08)
Ándale (S02E05)
2015 Childhood's End (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Palimpsest (S09E14)
Kmotr vás nyní přijme (S09E13)
Ztracené děti krve (S09E11)
další epizody (5)
2008 Havárie (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
1991 A Woman Named Jackie (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1984 Celebrity (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace