foto

Shelley Komarov

  • nar. 8.2.1949 (71 let)
    Odessa, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2002 Malý John (TV film)
Medailon (TV film)
2001 Autokino Plameňák (TV film)
Dobrák Dan (TV film)
1999 Kdo seje vítr (TV film)
Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1998 Newton Boys
1997 Peacemaker
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
Dalva (TV film)
1995 Tajnosti (TV film)
Tři přání
1994 Moje druhá láska
1993 Ztraceni navždy
1992 Sinatra (TV film)
1991 Lies Before Kisses (TV film)
Tajuplný ráj (TV film)
1990 Coins in the Fountain (TV film)
Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1989 Boj o Grace magazín (TV film)
Final Notice (TV film)
Spy (TV film)
Turn Back the Clock (TV film)
1988 Posel smrti
The Child Saver (TV film)
Vezměte si mé dcery, prosím (TV film)
1987 Assault and Matrimony (TV film)
Roses Are for the Rich (TV film)
Úkladná vražda
1986 Christmas Eve (TV film)
Murphyho zákon
1985 Murder: By Reason of Insanity (TV film)

TV seriály

2001 The Beast (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1991 A Woman Named Jackie (TV seriál)
1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky