foto

Brian Palermo

  • nar. 12.9.1966 (53 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pee-wee's Big Holiday
2013 Breaking Belding
2012 Dívka vs. Monstrum (TV film)
2011 Answers to Nothing
Let Go
Nela Náladová zachraňuje prázdniny
2010 Fudgy Wudgy Fudge Face
Love Shack
Sociální síť
2009 Cvokař
Můj život v ruinách
2007 Hell on Earth (TV film)
Jekyll
Women on Top
2006 Soup of the Day
Strašák jménem manželství
The Enigma with a Stigma
2005 Dinner Conversation
Děkujeme, že kouříte
I'm Not Gay
Zelená je tráva
Zpátky ve hře
2003 Bláznivá školka
Welcome to the Neighborhood
2000 Agent v sukni
Big Brother Trouble
Věříme v Boha
1999 Třináctý rok (TV film)
1996 Love Me Twice
1995 Hollywood Dreams Take 2
1994 Hollywood Dreams

TV seriály

2020 Grown-ish (TV seriál)
Thinkin Bout You (S03E04)
2018 Nobodies (TV seriál)
Tape Night (S02E08)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Spojenci (S04E16)
2014 Liga snů (TV seriál)
Ménage à Cinq (S06E12)
2013 Maron (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie je soudní znalec (S02E09)
Liga snů (TV seriál)
The Bye Week (S05E05)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Budoucnost rodu Dunphyů (S04E19)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Fresh Hell (TV seriál)
Láska bolí (TV seriál)
Boys to Men (E07)
State of Georgia (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Královská svatba (S02E20)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
Warren the Ape (TV seriál)
2009 In Gayle We Trust (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Gary Unmarried (TV seriál)
Gary and Allison Brooks (S01E08)
Hollywood Residential (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Zatmění 1/2 (S03E10)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Sbohem, kamarádi (S03E20)
2006 Big Day (TV seriál)
House of Payne (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Únos letadla (S01E01)
Lovespring International (TV seriál)
Sons & Daughters (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na módní přehlídku (S04E10)
2005 Huff (TV seriál)
Vánoce na draka (S01E09)
2004 Barbar Dave (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Poslední epizoda (S10E18)
2003 I'm with Her (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
The Truth Is Out There (S02E03)
2001 One on One (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Trosečník, část 1. (S06E24)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Porno Gil (S01E03)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Sloužit a dezinfikovat (S02E06)
1998 For Your Love (TV seriál)
Instant Comedy with the Groundlings (TV seriál)
The Closer (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
The Secret Lives of Men (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Na maximum (S08E15)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)

Dokumentární

2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
2004 I Love the '90s (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Dinner Conversation

TV seriály

2000 Víkendáři (TV seriál)
1998 Histeria! (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Jay Leno Show (TV pořad)
2004 World Cup Comedy (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky