foto

David Grehn

  • nar. 1977
    Skellefteå, Västerbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Kapten Sverige
2013 Jakten
2012 Výpadky proudu
2011 Odjuret
2009 Pozdní sběr
Scener ur ett kändisskap
2008 Místo abrakadabra
2005 En god dag

TV seriály

2020 Bäckström (TV seriál)
2018 Systrar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Småstaden (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)

Dokumentární

2002 Tompta Gudh

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky