foto

Lucie Tallerová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Vůně kávy (TV film)
2006 Experti

TV seriály

2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Na útěku (E10)
Zachraň se, kdo můžeš (E08)
2009 Poste restante (TV seriál)
Velkoměsto (E01)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsi moje tečka (S02E02)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace