foto

Leonardo Lacaria

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Wrath of Man
2020 Mayday
2018 Jako pes s kočkou
Klér
The Dragon of the Angels
Éter
2016 My Italy
The Model
2015 Otec
2014 Cizí těleso
Občan

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
2018 Botoks (TV seriál)
Pokuta (E05)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Únos dítěte (E07)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Duże kłamstewka (S01E07)
2012 Piąty stadion (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky