foto

Silvia Manríquez

  • nar. Durango, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Día de los Albañiles IV, El
1992 Alto poder
El secuestro de un periodista
1990 El enviado de la muerte
Funerales del terror
1989 Entre juego y contrabando
1987 Las viejas de mi compadre
Mente asesina
Persecución en Las Vegas: 'Volvere'
1985 Forajidos en la mira
1984 Jugandose la vida
1983 El guerrillero del norte
Esta y l'otra con un solo boleto
Hijos de Peralvillo, Los
1982 En las garras de la ciudad
Sorceress
1981 Kopyto
Musiqueras, Las
Ojo por ojo
1980 Dinastía de Dracula, La
Emilio Varela vs Camelia la Texana
Me olvidé de vivir
Sangre de nuestra raza, La
1979 El giro, el pinto, y el Colorado
Juventud sin freno
Misterio en las Bermudas
Río de la muerte
1978 Muerte a sangre fría
1977 Capulina Chisme Caliente
Casta divina, La
1976 El buscabullas
Foxtrot

TV seriály

2012 Amores Verdaderos (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Cuando me enamoro (TV seriál)
2009 Corazón salvaje (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Los simuladores (TV seriál)
2006 Mundo de fieras (TV seriál)
2005 Contra viento y marea (TV seriál)
2004 Amarte es mi pecado (TV seriál)
2002 Otra, La (TV seriál)
2001 La Intrusa (TV seriál)
2000 Precio de tu amor, El (TV seriál)
1999 Labyrinty vášně (TV seriál)
1998 Právo na lásku (TV seriál)
1997 Desencuentro (TV seriál)
Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1990 Rostro en mi pasado, Un (TV seriál)
1986 Cautiva (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Sí, mi amor (TV seriál)
1981 Derecho de nacer, El (TV seriál)
1975 Imperdonable, Lo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky