foto

Maurice Dekobra

  • nar. 28.5.1883
    Paříž, Francie
  • zem. 1.6.1973 (90 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Satan refuse du monde (TV film) - povídka
1965 Passeport diplomatique agent K 8 - povídka
1956 Soupçons - povídka
1955 La Madone des sleepings - povídka
La Rue des bouches peintes - povídka
1953 Opération Magali - povídka
1951 Peklo je vyprodané - povídka
Sérénade au bourreau - povídka
1950 Fusillé à l'aube - povídka
1942 Macao, l'enfer du jeu - povídka
1937 Yoshiwara - povídka
1936 Gondola rozkoše a snů - povídka
1934 Minuit, place Pigalle - povídka
1931 Friends and Lovers - povídka
1928 Fürst oder Clown - povídka
Mon coeur au ralenti - povídka
1927 Madone des sleepings, La - povídka

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky