foto

Meidži Fudžita

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Chihoshi wo Kau Onna (TV film)
2015 Meikyu Sousa (TV film)
2014 Hakugin Jack (TV film)
2013 Džóiuči: hairjó cuma šimacu
2012 Džúmanbun no iči no gúzen (TV film)
2011 Suna no Utsuwa (TV film)
2010 Onna Keiji Otomichi Takako ~ Kogoeru Kiba (TV film)
2009 Giwaku (TV film)
2008 Dansou no reijin (TV film)
Rokumeikan (TV film)
2007 Ikiru (TV film)
Last Love
2006 Ajiantamu Buru
Hjóten (TV film)
1995 Oišinbo 2 (TV film)

TV seriály

2018 Košidži Fubuki monogatari (TV seriál)
2017 Jasuragi no sato (TV seriál)
2015 Age Harassment (TV seriál)
2013 Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2011 Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
2010 Dósókai (TV seriál)
2006 Kemonomichi (TV seriál)
1995 Hitori ni šinaide (TV seriál)
1991 Vingt-cinq ans ~marriage~ (TV seriál)
1988 New York Koi Monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky