foto

Ted Åström

  • nar. 28.5.1945 (75 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Skumtimmen
1996 Lögn
1987 Träff i helfigur (TV film)
1980 Margyt 1
Sällskapsresan eller Finns det svenskt kaffe på grisfesten
1979 Margyt 2
Repmånad eller Hur man gör pojkar av män
1976 Elvis! Elvis!
Polare
1970 Lyckliga skitar

TV seriály

2018 Sjölyckan (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
2003 Bank für alle (TV seriál)
Hem till Midgård (TV seriál)
2002 Det brinner! (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1985 Det blåser på månen (TV seriál)
1979 Margyt (TV seriál)
Alva si zatančí a zase budou Vánoce (S02E04)
Jednou nahoře, jednou dole (S02E03)
Velké odvšivování (S02E02)
další epizody (7)
1977 Čestné modré oči (TV seriál)

Dokumentární

2014 I väntan på Larry

Host

TV pořady

1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky