foto

Jeff Groth

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Joker
2016 Pařba o Vánocích
Týpci a zbraně
2015 Dokonalý svědek s.r.o.
Vincentův svět
2013 Pařba na třetí
2012 40 (TV film)
Projekt X
2008 Pokojský
2001 Riffed
1999 Afraid of Everything

TV seriály

2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Keramika pro začátečníky (S01E19)
Základy genealogie (S01E18)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Srovnávací religionistika (S01E12)
Debata (S01E09)
Úvod do statistiky (S01E07)
2004 Vincentův svět (TV seriál)

Dokumentární

2008 Proboha!
2006 ...So Goes the Nation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace