foto

Rubén Rojo

  • nar. 15.12.1922
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 30.3.1993 (70 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Romero
1986 Yerba sangrienta
1985 Mexicano ¡Tú puedes!
1980 Dinastía de Dracula, La
1971 Juicio de los hijos, El
Rimal min dhahab
1970 El coleccionista de cadáveres
Huésped del sevillano, El
Último día de la guerra, El
1969 Poslední tank
1968 Esclava del paraíso, La
Las Vegas, 500 millones
Relaciones casi públicas
Réquiem para el gringo
1966 Cargamento prohibido
Per mille dollari al giorno
1964 Neutrón contra el criminal sádico
1963 Condenados a muerte
Santo en el museo de cera
Vuelven los Argumedo
1962 Ahí vienen los Argumedo
Hrůzostrašný Baron
1961 Král králů
1960 Amor que yo te di, El
Fontana di Trevi
1959 La mujer y la bestia
Locuras de Bárbara, Las
Venta de Vargas
1958 Ama a tu prójimo
Frontera del miedo, La
Láska na první pohled
1957 Horas de pánico
Le schiave di Cartagine
1956 Alexandr Veliký
Embajadores en el infierno
Legión del silencio, La
1955 Sucedió en Sevilla
1954 Dos caminos
Sierra maldita
1953 El seductor de Granada
Puebla de las mujeres
1952 Estrella de Sierra Morena, La
Huella de unos labios, La
Loca, La
1951 Boca, La
El gendarme de la esquina
En carne viva
Niña de la venta, La
Nosotras las sirvientas
Sensualidad
Šejdířova dcera
1950 Cabellera blanca
El sol sale para todos
Grito en la noche, Un
Mala hembra
Mujeres en mi vida
1949 Cuando baja la marea
Dolor de los hijos, El
Flamendr
La hija del penal
Liga de las muchachas, La
Un cuerpo de mujer
1948 Algo flota sobre el agua
Cortesana
Dueña y señora
1947 Soledad
1946 El puente del castigo
Humo en los ojos
Sol y sombra
1945 Adán, Eva y el diablo
Escuadrón 201
1944 Imprudencia
Mis hijos
1938 Ahora seremos felices

TV seriály

1991 Valeria y Maximiliano (TV seriál)
1990 Fuerza del amor, La (TV seriál)
1986 Seducción (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Guadalupe (TV seriál)
1983 Amalia Batista (TV seriál)
1980 Sandra y Paulina (TV seriál)
1978 Muñeca rota (TV seriál)
1976 Bandidos del río frío, Los (TV seriál)
1971 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1970 Encrucijada (TV seriál)
1969 Del altar a la tumba (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1961 Cuatro en la trampa (TV seriál)

Dokumentární

1979 El látigo contra Satanás

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Mar sangriento

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace