foto

Marián Minárik

  • nar. 25.3.1939 (80 let)
    Častá, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1995 Veľmi starí obaja (TV film)
1994 Dvaja muži pod posteľou (TV film)
Noc je môj nepriateľ (TV film)
1990 Narodeniny v hoteli (TV film)
Poslední (TV film)
Posmrtné svedectvo (TV film)
1989 Bolo to málo (TV film)
Modrá katedrála (TV film)
Reverend (TV film)
Zázrak svätého Vitalija (TV film)
1988 Chlapček vrabček
Muž na správnom mieste (TV film)
Na také prípady sa nezabúda (TV film)
Žolík (TV film)
1987 Hrdina západu (TV film)
Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Posledná hodina (TV film)
Predohra (TV film)
Rodák (TV film)
1986 A čo ja, miláčik? (TV film)
Hriech (TV film)
Pohyb (TV film)
Rodina Tjaeldeovcov (TV film)
Vec svedomia (TV film)
Viktória (TV film)
Šťastie na dobierku (TV film)
1985 A ak zajtra umriem (TV film)
Balada o vkladnej knižke (TV film)
Darček pod jedličku (TV film)
Rozprávanie pani N.N. (TV film)
Veľká náruč (TV film)
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Dedova truhlica (TV film)
Heloisa a Abelard (TV film)
Čistá biela stena (TV film)
1983 Drotár (TV film)
Kozubovci (TV film)
Magma (TV film)
Nocou s bielymi koňmi (TV film)
Náš pán doktor (TV film)
Samej mi je smutno (TV film)
Záchranná akcia (TV film)
Živí musia žiť alebo Červené víno víťazstva (TV film)
1982 Chlap prezývaný Brumteles (TV film)
Matka (TV film)
Najkrajší kvet (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
Slávne dievčatko (TV film)
Zlatá panna a prekliaty brat (TV film)
1981 Hlavolam pre Mocninu (TV film)
Pes pána generála (TV film)
Prípad Evy Burdovej (TV film)
Syn človeka (TV film)
Vo vyhni poludnia (TV film)
Čudák (TV film)
1980 Dnes z tretej strany (TV film)
Dvadsaťtisíc v koši (TV film)
Hodina zažíhania sviec (TV film)
Miško Drotár a naozajstná princezná (TV film)
Muž, ktorý miloval symfóniu čísel (TV film)
Na skle maľované (TV film)
Strašne ošemetná situácia (TV film)
Telegram (TV film)
Zimozel (TV film)
Čarovná čaša (TV film)
Šuchot suchého lístia (TV film)
1979 Barbora Rösselová (TV film)
Bitka o Van Gogha (TV film)
Katka (TV film)
Poviem mu to sám (TV film)
Tretia patetická (TV film)
1978 Dnes platí regulačný stupeň č.6 (TV film)
Izrafel (TV film)
Päť dní do rozsudku (TV film)
Sesternica Beta (TV film)
Ľudská láska (TV film)
1977 Dom na predmestí (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Počúvajme slnko (TV film)
Preloženie (TV film)
Priateľka mojej dcéry (TV film)
1976 Oceliari (TV film)
Plukovník Chabert (TV film)
Slnko vychádza nad Prašivou (TV film)
Sokovia (TV film)
Svadba (TV film)
1975 Dom za mestom (TV film)
Objav v lese (TV film)
Profesor Sonnenbruch (TV film)
Strieborný prach (TV film)
Čudný človek (TV film)
1974 Koho si vybral vrah (TV film)
Túžba sobotňajšieho večera (TV film)
1973 Svetlo na spodnej haluzi (TV film)
1972 Hej, vy tam (TV film)
Inšpektor sa vracia (TV film)
Proces (TV film)
Zabiják (TV film)
1971 Bírbal a sprisahanci (TV film)
Siedmi z radnice (TV film)
1970 87. revír (TV film)
Dvaja (TV film)
Ujo Váňa (TV film)
1969 Drevená krava (TV film)
Dvojhlavý orol (TV film)
Hrdá to pieseň (TV film)
Inferno (TV film)
Lotosová vôňa (TV film)
Molièr (TV film)
Morská záhada (TV film)
Plakalo baby (TV film)
Žena z antisveta (TV film)
1968 Duo Charlie (TV film)
Kolotoč (TV film)
Lesk a bieda (TV film)
Mladá mníška (TV film)
Predposledné dni (TV film)
Príhoda v chatke (TV film)
Sen noci svätojánskej (divadelní záznam)
1967 Anna Christie (TV film)
Muchy (TV film)
Polnočný vlak (TV film)
Starvelská tragédia (TV film)
Sľub (TV film)
Villon, spor o básnika (TV film)
Zhasnuté slnko (TV film)
Čaj u pána senátora (TV film)
Štyridsiatyprvý (TV film)
Ženský zákon (TV film)
1966 Alžbeta Anglická (TV film)
Cestami noci (TV film)
Cestujúci (TV film)
Dcéra troch otcov (TV film)
Husári (TV film)
Líšky, dobrú noc (TV film)
Montserrat (TV film)
Pred súdom (TV film)
V agónii (TV film)
Česť (TV film)
Ľahostajní (TV film)
1965 Kľúč (TV film)
Profesor Skutarevskij (TV film)
1963 Dobrodružstvo s Vaterlandom (TV film)
1962 Sizyfos a smrť (TV film)

TV seriály

1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
Vendég Pétervárról (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

1981 Pútnik ku slnku (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Jubileum (TV film)
1987 Vytriezvenie (TV film)
1985 Prípad Archieho Mixa (TV film)
1983 Balada o dome a chodcovi (TV film)
Princezná a mesiac (TV film)

TV seriály

1984 Namiesto pamätí (TV seriál)

TV pořady

1988 Záznam beží (TV pořad)
1984 Ocinko (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Veľmi starí obaja (TV film)
1988 Chlapček vrabček
Jubileum (TV film)
1980 Muž, ktorý miloval symfóniu čísel (TV film)
1973 Jaltská konferencia 1945 (TV film)
Teheránska konferencia 1943 (TV film)
1969 Inferno (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1971 Parížski mohykáni (TV seriál)

Dokumentární

2013 Návraty k hereckým legendám (TV seriál)
2011 Televízia po slovensky (TV seriál)

TV pořady

1994 Klub Rozmarín (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace