foto

Barry Jenner

  • nar. 14.1.1941
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 9.8.2016 (75 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Caretaker
2013 A dost!
Obhajoba Santy
2001 Operace Boeing 747
1991 Popkorn
1988 Povzbuzení
Únos letu číslo 847 (TV film)
1981 Fly Away Home (TV film)
Krásky

TV seriály

1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Váleční psi (S07E24)
Mračna se stahují (S07E21)
další epizody (6)
1998 JAG (TV seriál)
Pan Rabb jede do Washingtonu (S04E08)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Stíny a symboly (S07E02)
Tvář v písku (S07E01)
Slzy proroků (S06E26)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Odvážnému štěstí přeje (S06E05)
Překročit hranice (S06E04)
Změna strategie (S06E01)
1996 Something So Right (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Ares (S01E20)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Good Morning, Miss Bliss (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
Starman (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace