foto

Robert Prince

  • nar. 10.5.1929
    New York City, New York, USA
  • zem. 4.3.2007 (77 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 NY Export: Opus Jazz
1981 Už nebudu mlčet (TV film)
1980 Seduction of Miss Leona, The (TV film)
1979 The Gathering, Part II (TV film)
1977 Snowbeast (TV film)
1976 J.D.'s Revenge
Červi
1975 Desperate Miles, The (TV film)
The Dead Don't Die (TV film)
1974 Big Rose: Double Trouble (TV film)
Chinese Prime Minister, The (TV film)
Cry in the Wilderness, A (TV film)
Kam zmizeli všichni lidé? (TV film)
Newman's Law
Nourish the Beast (TV film)
Strange and Deadly Occurrence, The (TV film)
1973 Man of Destiny, The (TV film)
Return of Charlie Chan, The (TV film)
Scream, Pretty Peggy (TV film)
1972 For the Use of the Hall (TV film)
Gargoyles (TV film)
1971 Little Game, A (TV film)
What's a Nice Girl Like You...? (TV film)
1968 Great Big Thing, A
1966 Teď už jsi velký chlapec
1965 Andy
1962 Strangers in the City

TV seriály

1986 Matlock (TV seriál)
1982 Ripley's Believe It or Not! (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Případ vysokého IQ (S06E03)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Cool Million (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace