foto

Giuseppe Mangione

  • nar. 17.3.1908
    Řím, Itálie
  • zem. 1976
    Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Bianco vestito per Marialé, Un
1969 Io, Emmanuelle
Pravděpodobnost nula
1968 Diablo bajo la almohada, Un
Piů tardi, Claire, piů tardi
1967 Un dollaro tra i denti
Un uomo, un cavallo, una pistola
1966 Sugar Colt
Un angelo per Satana
1964 Ragazzi dell'hully-gully, I
1963 Giacobbe, l'uomo che lottò con Dio
La smania addosso
Maskenball bei Scotland Yard - Die Geschichte einer unglaublichen Erfindung
1962 Alibi per morire, Un
Canzoni a tempo di twist
Carmen di Trastevere
Der Teppich des Grauens
Hipnosis
Marcia o crepa
Monaca di Monza, La
1961 Maciste, l'uomo più forte del mondo
Ursus
Ursus nella valle dei leoni
1960 Salambò
Teddy boys della canzone, I
1959 Dagli Appennini alle Ande
Ve jménu Říma
Vento del Sud
1958 Mina, La
1957 Arrivano i dollari!
Belle dell'aria, Le
Donna che venne dal mare, La
Italia piccola
1956 Expreso de Andalucía, El
Los amantes del desierto
Trovatella di Milano, La
1955 Canzoni di tutta Italia
Rosso e nero
Zamilovaní
1954 Amori di mezzo secolo
Avanzi di galera
Il cavaliere di Maison Rouge
La corda d'acciaio
Nel gorgo del peccato
Proibito
Tripolis, krásná půda lásky
Vedova X, La
1953 Canzoni, canzoni, canzoni
Donne proibite
Gelosia
Il sacco di Roma
Marchand de Venise, Le
Noi cannibali
Piombi di Venezia, I
Ti ho sempre amato!
1952 Amore rosso
Eran trecento
Figli non si vendono, I
Figlio di Lagardere, Il
Leggenda del piave, La
Tragico ritorno
1951 Due derelitti, I
Fuoco nero
La città si difende
1950 Barriera a Settentrione
Bivio, Il
Contro la legge
Sigillo rosso
1949 I fuorilegge
In nome della legge

TV seriály

1976 Sandokan (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1966 Sugar Colt - povídka
1962 Carmen di Trastevere - povídka
Monaca di Monza, La - povídka
1961 Akiko - povídka
Maciste, l'uomo più forte del mondo - povídka
Ursus - povídka
Ursus nella valle dei leoni - povídka
1959 Vento del Sud - povídka
1957 Belle dell'aria, Le - povídka
1953 Il sacco di Roma - povídka
1950 Contro la legge - povídka
1949 I fuorilegge - povídka
In nome della legge - povídka
1942 V záři reflektorů - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace