foto

Mario Amari

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1972 Torino nera
1969 Nell'anno del Signore
1967 Tempo degli avvoltoi, Il
1965 Io uccido, tu uccidi
Veneri al sole
1963 Donnaccia, La
Noia, La
1962 Pilát Pontský
Tiro al piccione
1961 Bellezze sulla spiaggia
Capitani di ventura
Ferragosto in bikini
I sogni muoiono all'alba
Pastasciutta nel deserto
Pugni, pupe e marinai
Rhodský kolos
Totò, Peppino a sladký život
Walter e i suoi cugini
1960 Gastone
Io amo, tu ami
L'homme aux cent visages
La giornata balorda
Ladro lui, ladra lei
Svědek, který nepromluvil
1959 Filutové
La Notte brava
Primo amore
Ve jménu Říma
1958 Agguato a Tangeri
1957 Nata di marzo
Vzpomínka na Itálii
1956 Guendalina
1955 Le diciottenni
Prigionieri del male
Torna piccina mia!
Vena d'oro, La
1954 Napoli è sempre Napoli
Papà Pacifico
Processo contro ignoti
Škoda, žes taková potvora
1953 Ivan (il figlio del diavolo bianco)
La nave delle donne maledette
Riscatto
1952 Fratelli d'Italia
Inganno
La macchina ammazzacattivi
Les Chemises rouges
1951 Core 'ngrato
Mamma mia, che impressione!
1950 Bivio, Il
Cesta naděje
1949 Cenerentola
Zvonění na poplach
1948 Fuga in Francia
1947 Corriere del re, Il
L'onorevole Angelina
1946 Il Bandito
Il Testimone
Pronto chi parla?
1945 Canto, ma sottovoce
Miserie del Signor Travet, Le
Porta del cielo, La
Torna a Sorrento
1943 ...a hudba k tomu hraje
Inviati speciali
Lascia cantare il cuore
1942 La principessa del sogno
M.A.S.
Rossini
1941 L'allegro fantasma
L'elisir d'amore
Vězeň ze Santa Cruz
1940 Alessandro sei grande
Scarpe grosse
Sorprese del vagone letto, Le
Vento di milioni
1939 Fascino
1938 Souboj národů

Dokumentární

1959 Europa di notte
1955 Italia K2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace