foto

Alexander DiPersia

  • nar. 6.3.1982 (37 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Eve
2016 Zhasni a zemřeš
2015 Forever
2013 Lovestruck: The Musical (TV film)
2012 Hemingway (TV film)
2011 Obviněná (TV film)
2010 Father vs. Son
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
2007 Já, legenda

TV seriály

2019 Pose (TV seriál)
Acting Up (S02E01)
2016 Clevver Now (TV seriál)
Good Girls Revolt (TV seriál)
The Newser (E10)
Dateline (E09)
Puff Piece (E07)
další epizody (5)
2014 Gotham (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Nábor (S01E04)
2011 Single Ladies (TV seriál)
The Protector (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hra na vraždu (S09E21)
Spolubydlící (S09E20)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Pilot (E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztracené dívky (S10E07)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky