foto

Rolando Boyce

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Psí domov
2017 Rajský život v Palos Verdes
2016 Zhasni a zemřeš
2014 The After (TV film)
2012 C'mon Man
2009 V úzkých
2007 Trapped in the Closet: Chapters 13-22
2005 Trapped in the Closet: Chapters 1-12
2004 Under the City

TV seriály

2019 The Chi (TV seriál)
A Leg Up (S02E06)
Chicago P.D. (TV seriál)
This City (S06E18)
2018 Ostré předměty (TV seriál)
Zmizet (E01)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Máma (TV seriál)
An Epi-pen and a Security Cat (S05E08)
2016 Casual (TV seriál)
Such Good Friends (S02E03)
2015 Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirteen (S01E13)
Workaholics (TV seriál)
Ditch Day (S05E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Place at the Table (S10E20)
2014 Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
Legenda (TV seriál)
Na útěku (S01E06)
Mizera (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Taktický výcvik (S01E19)
The Fosters (TV seriál)
House and Home (S01E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odhalení (S05E23)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Sam & Cat (TV seriál)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Módní barva krev (S03E02)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
The Spoil (S02E08)
2009 Médium (TV seriál)
The Future's So Bright (S06E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Kryj mě (S05E16)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Depka (S01E17)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Rozhodnutí 1/2 (S01E01)
2001 24 hodin (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Sígři ve výslužbě: Made in USA (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky