foto

Gary Dollner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 How to Build a Girl
2016 David Brent: Na turné
2015 Bill
Professor Branestawm Returns (TV film)
2012 Acts of Godfrey
2010 The Shouting Men
2007 Ladies and Gentlemen (TV film)
2001 Hotel! (TV film)

TV seriály

2019 Ukaž se, Charlie (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Potvora (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 Na mušce (TV seriál)
I'll Deal With Him Later (S01E02)
Nice Face (S01E01)
Wanderlust (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2017 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 4 (S07E04)
Epizoda 3 (S07E03)
2016 Potvora (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Volební noc (S04E10)
Bouře a lívance (S04E06)
Informace (S04E03)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
New Hampshire (S03E10)
Volba (S03E02)
2013 Psychobitches (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Běh (S02E09)
Helsinki (S02E05)
další epizody (4)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Úplné zviditelnění (S01E07)
Chung (S01E04)
Je to soda (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
další epizody (4)
2011 Rev. (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Horne & Corden (TV seriál)
PhoneShop (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (5)
2007 Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
Rush Hour (TV seriál)
2006 Pulling (TV seriál)
Time Trumpet (TV seriál)
2005 Cvoci (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
Mighty Boosh (TV seriál)
Stopař (S01E08)
Elektro (S01E07)
Charlie (S01E06)
další epizody (8)
2003 Coming Up (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
1999 Spying Game, The (TV seriál)
Ženská liga (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
I'm Alan Partridge (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)

Dokumentární

2006 Síla umění (TV seriál)
1998 The Best of British (TV seriál)

TV pořady

2009 Stewart Lee's Comedy Vehicle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky