foto

Christina Jastrzembska

  • nar. 1948
    Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Secrets in the Attic (TV film)
Warcraft: První střet
2015 Her Infidelity
Just in Time for Christmas (TV film)
2014 Grace
Krutý a výjimečný
The Tree That Saved Christmas (TV film)
Til Death Do Us Part (TV film)
2013 Profile for Murder (TV film)
Prokletí Murphyových (TV film)
2012 Gaku (TV film)
Mateřský instinkt (TV film)
Random Acts of Romance
Rufus
2010 Flicka 2
The Beast of Bottomless Lake
2009 Pouliční rváč
Twilight sága: Nový měsíc
2008 Mrs. Clause, The (TV film)
2007 Podvedený osud (TV film)
Taming Tammy
Vánoční loupež (TV film)
2006 Výjimečné ženy (TV film)
Žádná noc není dost dlouhá (TV film)
2004 Ill Fated
Jack (TV film)
Pronásledovaný
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati (TV film)
2003 Nečekaná láska (TV film)
Nezvratný osud 2
2002 Hranice odvahy
The Stickup
2001 Dodsonův svět (TV film)
Walking Shadow (TV film)
2000 Recept na úspěch (TV film)
Schody smrti (TV film)
1999 Chladné klima (TV film)
1998 Cena lásky (TV film)
1995 Zrazená důvěra (TV film)
1993 Rodina cizích (TV film)

TV seriály

2017 The Exorcist (TV seriál)
There but for the Grace of God, Go I (S02E05)
2015 Proof (TV seriál)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Ve skutečnosti (S05E02)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Společný důvod (S02E17)
2010 Hiccups (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Two Minutes to Midnight (S05E21)
2009 Rota (TV seriál)
Stav beztíže (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Skutečný svět (S03E06)
2005 Little House on the Prairie (TV seriál)
Three Moons Over Milford (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Návrat (S01E01)
2003 Detektív (TV seriál)
2002 Věřte nevěřte (TV seriál)
The Wreath/Terror Night/Tants/The Candidate/The Ring (S04E07)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Sound of Snow (S03E12)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Cor-Ai (S01E15)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Dokumentární

2014 Far from home

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace