foto

Jesús María de Arozamena

  • nar. 19.11.1918
    San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, Španělsko
  • zem. 29.6.1972 (53 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1967 Amor en el aire - povídka
Buenos días, condesita - povídka
Tecnica per un massacro - povídka
1966 Acompáñame - povídka
Mujer perdida, La - povídka
Novio para dos hermanas, Un - povídka
1965 Más bonita que ninguna - povídka
Samba - povídka
1964 Escala en Tenerife - povídka
La gitana y el charro - povídka
1963 Guerrilleros, Los - povídka
1962 La bella Lola - povídka
1961 Pecado de amor - povídka
1959 Miss Cuplé - povídka
1958 La violetera - povídka
Música de ayer - povídka
1957 El último cuplé - povídka
1956 Saeta rubia - povídka
1955 La pícara molinera - povídka
1954 Aventuras del barbero de Sevilla - povídka
Caballero andaluz, Un - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky