foto

Harry Antrim

  • nar. 27.8.1884
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 18.1.1967 (82 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 The Monkey's Uncle
1964 For Those Who Think Young
1960 Elmer Gantry
1959 Gunmen from Laredo
1958 Gunman's Walk
Učitelčin miláček
1957 Baby Face Nelson
Man of a Thousand Faces
1956 Závratná kariéra
1955 A Lawless Street
1954 The Bounty Hunter
1953 Horace Mann's Miracle (TV film)
1952 Mutiny
The Lion and the Horse
We're Not Married!
1951 Appointment with Danger
Fighting Coast Guard
Follow the Sun
I'll See You in My Dreams
Meet Me After the Show
Mr. Belvedere Rings the Bell
Night Into Morning
Tomorrow Is Another Day
1950 Devil's Doorway
I'll Get By
No Man of Her Own
Outside the Wall
Side Street
The File on Thelma Jordon
1949 Chicago Deadline
Dědička
Free for All
Incident v pohraničí
Intruder in the Dust
Johnny Allegro
Ma and Pa Kettle
Prison Warden
There's a Girl in My Heart
Trapped
1948 Larceny
Let's Live a Little
Násilný čin
The Luck of the Irish
Words and Music
1947 Zázrak v New Yorku
1940 Angels Over Broadway
1938 Sex Madness
1936 Děvče z malého města
Fifteen Maiden Lane
Flying Hostess
Pokušení
Postal Inspector
The President's Mystery

TV seriály

1965 Green Acres (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Blondie (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace