foto

Emily Maddison

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2018 Game Over, Man!
Manžel na zkoušku
2017 Eat, Play, Love (TV film)
Killer in Red
Power Rangers: Strážci vesmíru
The Perfect Pickup
2015 Láska v éteru (TV film)
2014 Big Eyes
Fanklub smrti (TV film)

TV seriály

2018 Seal Team 6 (TV seriál)
Scorpions in a Bottle (S02E08)
Dua (S02E03)
2016 Lucifer (TV seriál)
Přijde kněz do baru (S01E09)
Milovaný syn (S01E06)
2015 UnREAL (TV seriál)
Return (S01E01)
2014 Rush (TV seriál)
Pilot (E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlines (S09E20)
2011 Health Nutz (TV seriál)
2007 Smallville (TV seriál)
Divokost (S07E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky