foto

Christopher Keyser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2003 No Place Like Home (TV film)
1989 No Place Like Home (TV film)

TV seriály

2016 The Last Tycoon (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Tyran (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 Significant Others (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Witness for the Prosecution
2013 Highland Park
1993 Benefit of the Doubt

TV seriály

2019 Lidská společnost (TV seriál)
Jak se to stává (S01E10)
Něco jako bůh (S01E06)
Vše ve vlastních rukách (S01E05)
další epizody (5)
2016 Tyran (TV seriál)
Dva hroby (S03E10)
Krize v Abudínu (S03E08)
Mrtví a živí (S03E03)
další epizody (4)
2015 Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Operace písečná bouře (S02E10)
Utrpením k poznání (S02E07)
další epizody (5)
2000 Správná pětka (TV seriál)
...That Ends Well (S06E24)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Fate, Hope and Charity (S06E08)
Party of Freud (S05E16)
1998 Significant Others (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
The Baby (S05E05)
Naming Names (S05E03)
Go Away (S04E19)
1997 Správná pětka (TV seriál)
Truth Be Told (S04E09)
Sickness, Health/Richer, Poorer (S04E08)
Handicaps (S04E03)
další epizody (5)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Going Home (S03E06)
Mixed Signals (S03E05)
Summer Fun, Summer Not (S03E01)
další epizody (6)
1995 Správná pětka (TV seriál)
The Wedding (S02E09)
Analogies (S02E06)
Ready or Not (S02E01)
další epizody (7)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
Fathers and Sons (S01E06)
Homework (S01E02)
další epizody (4)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Lidská společnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2019 Lidská společnost (TV seriál)
Jak se to stává (S01E10)
Nová jména (S01E09)
Jed (S01E08)
další epizody (10)
Party of Five (TV seriál)
2000 Správná pětka (TV seriál)
...That Ends Well (S06E24)
All's Well... (S06E23)
Falling Forward (S06E22)
další epizody (15)
1999 Správná pětka (TV seriál)
Ties That Bind (S06E09)
Fate, Hope and Charity (S06E08)
We Gather Together (S06E07)
další epizody (24)
1998 Správná pětka (TV seriál)
One Christmas, to Go (S05E10)
Gifts (S05E09)
Love and War (S05E08)
další epizody (23)
1997 Správná pětka (TV seriál)
S'Wunnerful Life (S04E11)
Adjustments (S04E10)
Truth Be Told (S04E09)
další epizody (23)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Christmas (S03E13)
Desperate Measures (S03E12)
I Do (S03E11)
další epizody (25)
1995 Správná pětka (TV seriál)
Grand Delusions (S02E10)
The Wedding (S02E09)
Best Laid Plans (S02E08)
další epizody (19)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Grownups (S01E13)
Games People Play (S01E12)
Private Lives (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky