foto

Fred Peabody

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)

Dokumentární

2009 Polární piloti (TV seriál)
2008 Vyřešené případy (TV seriál)
2006 Murder by the Book (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1989 Primetime Live (TV seriál)
1975 Fifth Estate, The (TV seriál)

TV pořady

2012 Ohnivé oslavy (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 All Governments Lie: Truth, Deception, and the Spirit of I.F. Stone
2008 Vyřešené případy (TV seriál)
2006 Murder by the Book (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1989 Primetime Live (TV seriál)
1975 Fifth Estate, The (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 All Governments Lie: Truth, Deception, and the Spirit of I.F. Stone
2008 Vyřešené případy (TV seriál)
2006 Murder by the Book (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1989 Primetime Live (TV seriál)
1975 Fifth Estate, The (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky