Reklama

Reklama

Bin Won

Bin Won

nar. 29.09.1977 (46 let)
Jeongseon County, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie (1)

Je nejmladší z pěti sourozenců. Má jednoho bratra a tři sestry. Je to velice populární herec a je znám takřka po celé Asii. Bin Won měl svůj první televizní debut v roce 1996. Jeho role mladého rebela v drama snímku KKOKJI (2000) ukázala jeho herecký potenciál a začal být uznáván jako talentovaný a nadějný herec. Jeho herecký průlom nastal v roce 2000 ve známém TV-seriálu GEAUL DONGHWA / AUTUMN FAIRY TALE. Role v tomto úspěšném dramatu ho vynesla do herecké elity… (více)

Zajímavosti (5)

Děti Slunce (2016)

  • Zprvu panovaly kolem výroby celé série jakési plané obavy, aby byla zamýšlená zápletka mezi vojákem a zdravotní sestrou diváky dostatečným lákadlem. Uvažovalo se i o jakýchsi alternativách. Výroba stála přeci jen něco přes třináct biliónů korejských wonů, tzn. necelých jedenáct miliónů amerických dolarů. Nakonec se ale výrobní tým jihokorejské televizní produkce KBS přiklonil k původně zamýšleným plánům. A přispěl k tomu možná i fakt, že jihokorejský herec Joong-ki Song (Shi-jin Yoo) sotva dokončil svoji povinnou dvouletou službu v řadách jihokorejské armády. Že nebyl herec první volbou seriálových tvůrců, o tom se veřejnost dozvěděla až o něco později. Mezi adepty na roli se v očích režisérů a scénáristů objevila jména jako jsou například Bin Won, In-seong Jo, Yoo Gong nebo Woo-bin Kim. Všichni jmenovaní ovšem nabídku odmítli. Jejich reakce nebyla překvapivá, když se dozvěděli, jaké armádní návyky budou pro roli muset přijmout; třeba i striktně krátký sestřih. (Conspi)

Muž odnikud (2010)

  • Bojové umění, které prezentuje Muž (Bin Won) je filipínská Escrima. Je to vojenský bojový styl, ve kterým jde o efektivní odzbrojování a práci s nožem. Také je určena k přizpůsobování prostředí a využití všeho, co je po ruce ( např. láhev, kniha, tužka atd.). (Ouwen)

Galerie (33)

Reklama

Herec

Filmy
2010

Muž odnikud

2009

Matka

2004

Pouta války

 

Uri hyeong

2001

Killeodeului suda

Seriály
2002

Peurenjeu

2000

Gaeul donghwa

 

Episode 16 (E16)

 

Episode 15 (E15)

 

Episode 14 (E14)

  více epizod (13)
 

Kkokji

1999

Kwangki

1998

Redi go!

1997

Peuropojeu

Ovládací panel

Reklama

Reklama