foto

Marija Kohn

  • nar. 7.8.1934 (84 let)
    Lopud, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Godina na majmunot
2015 Zvjerka
2013 Segrt Hlapic
2010 Na cestě
Neke druge priče
2009 Vjerujem u andjele
Zagrebačke priče
2008 Bez konce
Krupni otpad
2005 Snivaj, zlato moje
2004 Duga mracna noc
2003 Svědkové
2002 Prezimiti u Riu
2000 Blagajnica hoce ici na more
1999 Bogorodica
1998 Kuca duhova (TV film)
1997 Božić u Beču
1993 Vrijeme za...
1992 Luka
Zlatne godine
1990 Karneval, andjeo i prah
1988 Intrigue (TV film)
1987 Marjuča ili smrt
1984 Ambasador
1982 Servantes iz Malog Mista
1978 Bravo, maestro
Okupace ve 26 obrazech
Vucari Donje i Gornje Polace (TV film)
1975 Kuca
1973 Kuzis stari moj
1969 Tonkina jedina ljubav (TV film)
1965 Doci i ostati
1960 Rat
1959 Noci i jutra
Tri Ane
1958 H-8
1957 Svoga tela gospodar

TV seriály

2013 Zora dubrovacka (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
2009 Najbolje godine (TV seriál)
2008 Stipe u gostima (TV seriál)
2007 Lud, zbunjen, normalan (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
Kad zvoni? (TV seriál)
Luda kuca (TV seriál)
1990 Dirigenti i muzikasi (TV seriál)
Tudjinac (TV seriál)
1988 Zagrljaj (TV seriál)
1984 Inspektor Vinko (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)
1978 Punom parom (TV seriál)
1974 U registraturi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace