foto

Shawn Paper

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 (Ne)zadaní
2012 Entry Level (TV film)
Should've Been Romeo
2010 All Signs of Death (TV film)
2005 Alien Apocalypse (TV film)
Man with the Screaming Brain
2002 Month of August, The
2000 Big Thing, The
Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka
My Next Funeral

TV seriály

2017 Friends from College (TV seriál)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
We Can't Kill People! (S01E02)
So Then a Bat or a Monkey (S01E01)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Potíže s tátou (S04E09)
Zeptej se mě na jméno (S04E07)
Okupace (S04E05)
další epizody (5)
2014 Married (TV seriál)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Vezmi si mě (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Opačným směrem (S03E12)
Hra (S03E10)
Drobné výdaje (S03E08)
další epizody (6)
2013 Girls (TV seriál)
Na všech čtyřech (S02E09)
Videohry (S02E07)
Kluci (S02E06)
další epizody (5)
2012 Girls (TV seriál)
Řekla ano (S01E10)
Dej mi pokoj (S01E09)
Vítejte v Bushwicku, aneb crack-nehoda (S01E07)
další epizody (5)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Na dlažbě (S02E10)
Předseda vlády (S02E07)
Za svou zbraň volíš lásku (S02E06)
další epizody (5)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2006 Heist (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
South Beach (TV seriál)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace