foto

Cheong-ah Lee

  • nar. 25.10.1984 (35 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dasi, bom
2017 Haebing
2015 Yeonpyeonghaejeon
2013 Deo paibeu
2010 Kim Jong-uk chatgi
2008 Hodný, zlý a divný
2007 Donggabnaegi gwaoihagi leseun II
2006 Sseondei Seoul
2004 Neundaeeui yoohok
2003 Haepi ero keuriseumaseu
2002 Zabij systém

TV seriály

2020 Annyeong deurakyula (TV seriál)
2019 Danjjan opiseu (TV seriál)
브이아이피 (TV seriál)
2017 Hoisareul guanduneun choigoeui sungan (TV seriál)
Ibeon saengeun cheoeumira (TV seriál)
2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
Woonppallomaenseu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2015 Raideosei: naileul jabara (TV seriál)
2014 Wundonghwareul sineun sinbu (TV seriál)
2013 Wondeopool mama (TV seriál)
2011 Kkotminam ramyeongage (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2009 Geujeo barabodaga (TV seriál)
2006 Nadoya kanda (TV seriál)
2005 Haebyeoneuro gayo (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Baeteul teulib (TV pořad)