foto

Cheong-ah Lee

  • nar. 25.10.1984 (34 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dasi, bom
2017 Haebing
2015 Yeonpyeonghaejeon
2013 Deo paibeu
2010 Kim Jong-uk chatgi
2008 Hodný, zlý a divný
2007 Donggabnaegi gwaoihagi leseun II
2006 Sseondei Seoul
2004 Neundaeeui yoohok
2003 Haepi ero keuriseumaseu
2002 Zabij systém

TV seriály

2017 Hoisareul guanduneun choigoeui sungan (TV seriál)
This Life is Our First (TV seriál)
2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
Woonppallomaenseu (TV seriál)
2015 Raideosei: naileul jabara (TV seriál)
2014 Wundonghwareul sineun sinbu (TV seriál)
2013 Wondeopool mama (TV seriál)
2011 Kkotminam ramyeongage (TV seriál)
2009 Geujeo barabodaga (TV seriál)
2006 Nadoya kanda (TV seriál)
2005 Haebyeoneuro gayo (TV seriál)

TV pořady

2016 Baeteul teulib (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace