foto

Jean-Paul Gaultier

  • nar. 24.4.1952 (67 let)
    Arcueil, Val-de-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2004 Špatná výchova
1997 Pátý element
1995 Město ztracených dětí
1991 Můj život je peklo
1989 Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec
1987 Défilé, Le

TV seriály

2003 Nebezpečné známosti (TV seriál)

Dokumentární

2006 Madonna: The Confessions Tour (koncert)

Hudební videoklipy

1997 Depeche Mode - It's No Good (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Naprosto dokonalé
2001 Naprosto úžasný

TV seriály

2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2003 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Exploitin' (S05E07)

Dokumentární

2019 Gaultier - Freak & Chic
House of Cardin
2017 George Michael: Freedom (TV film)
2016 Kôri no hanabi Sayoko Yamaguchi
2015 Jean Paul Gaultier pracuje
2009 The Day Before (TV seriál)
2005 Elie Kakou, la famille avant tout (TV film)
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1985 C'est encore mieux l'après-midi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky