foto

Ljubov Bachankova

  • nar. 8.6.1989 (30 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moj čužoj rebenok
2013 Ninkina ljubov (TV film)
2012 Andrejka (TV film)
2010 Elizium

TV seriály

2017 Dvenadcať čuděs (TV seriál)
2015 Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
2013 Penelopa (TV seriál)
2012 Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
2010 Nanoljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky