foto

Irina Verbickaja

  • nar. 3.3.1983 (36 let)
    Kishinyov, Moldavsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Podkidyš
2017 Ljubov na vyživanije (TV film)
Pesň dlja živych
2016 Razbudi meňa

TV seriály

2019 Aňutiny glazki (TV seriál)
2018 Vně igry (TV seriál)
2015 Rodina (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2013 Ženščiny na grani (TV seriál)
Matěrinskaja ljubov (E04)
2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace