foto

José Salcedo

  • nar. 1949
    Ciudad Real, Castilla-La Mancha, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Nadie muere en Ambrosía
2017 Oro
2016 Julieta
Todos los hombres son iguales
2015 Neckan
2014 Ignorancia de la sangre, La
2013 A Night in Old Mexico
Rozkoš v oblacích
2012 Una canción
2011 Dny milosti
Kůže, kterou nosím
2010 Ptáci z papíru
2009 Bullying
Rozervaná objetí
2008 Mejor que nunca
Mexický kartel
Todos estamos invitados
Šibenice
2007 Atasco en la Nacional
2006 Kapitán Alatriste
La caja
Manažeři
Rosa de Francia, Una
Volver
2005 Cerezas del cementerio, Las (TV film)
La semana que viene (sin falta)
Mundo alrededor, El
Reinas
Vida y color
2004 Cosas que hacen que la vida valga la pena
Vida que te espera, La
Špatná výchova
2003 Diario de una becaria
Elefante del rey, El
Haz conmigo lo que quieras
Los novios búlgaros
Občasné bouřky
Pasión singular, Una
Uklidni se!
2002 Alas rotas
Caballero Don Quijote, El
Mluv s ní
Refugio del mal, El
¡Hasta aquí hemos llegado!
2001 Off Key
Tiempos de azúcar
Tú qué harías por amor
Visionarios
Žádné boží zprávy
2000 Báilame el agua
Km. 0
Leo
Nosotras
1999 Mezi nohama
Se buscan fulmontis
Vše o mé matce
1998 Doña Bárbara
1997 A ciegas
Amor de hombre
Na dno vášně
1996 Mi nombre es sombra
Mirada líquida
Más allá del jardín
Pasajes
1995 Květ mého tajemství
Morirás en Chafarinas
Rey del río, El
Smrtící informace
1994 El detective y la muerte
1993 Kika
Perfektní manžel
1992 El maestro de esgrima
1991 Don Juan en los infiernos
Día que nací yo, El
Lado oscuro, El (TV film)
Sám nebo s dalšími
Vysoké podpatky
1990 Huellas del lince, Las
La blanca paloma
1989 Ke arteko egunak
Spoutej mě!
1988 Bâton Rouge
Remando al viento
Ženy na pokraji nervového zhroucení
1987 Slast ze zabíjení
Terroristas
Zákon touhy
1986 Bandera negra
Delirios de amor
Matador
Mitad del cielo, La
Srpnový měsíc
1985 Luces de bohemia
Rodinný zločin
1984 Akelarre
Co jsem komu udělala?
La noche más hermosa
1983 El Arreglo
Pico, El
Černá roucha
1982 Colegas
Démoni v zahradě
Labyrint vášní
1981 Apaga... y vámonos
Maravillas
Mujer del ministro, La
Pepe, no me des tormento
1980 Kargus
Navajeros
Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón
1979 Corazón del bosque, El
F.E.N.
La Sabina
1977 Adiós Alicia
Camada negra
Monosabio, El
1976 Batida de raposas
Cuatro novias de Augusto Pérez, Las
Tiempos duros para Drácula
1974 Madrastra, La
Mujer prohibida, Una

TV seriály

1993 Celia (TV seriál)
1991 El Quijote de Miguel de Cervantes (TV seriál)
1989 Delirios de amor (TV seriál)

Dokumentární

2014 Infierno o Paraíso
2012 Mundos sutiles, Los
1976 Desencanto, El

Herecká filmografie

Filmy

2000 Km. 0

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace