foto

Larry Derr

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Guns and Grams
2005 The Salon
2004 Něco, co stvořil Bůh (TV film)
Okrsek 49
2001 Lásce na stopě
2000 Homicide: The Movie (TV film)

TV seriály

2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Andrew (S02E06)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
2000 The Corner (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Young Men and Fire... (S01E22)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Guns and Grams

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Guns and Grams

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Guns and Grams

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace