foto

Robert Trebor

  • nar. 7.6.1953 (66 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ave, Caesar!
2005 Vyvrženci pekla
2004 Jimmy Glick v Lalawoodu
Meet Market
Nikdy to nevzdávej!
Svatební mrákoty (TV film)
2001 Smrt nečeká
1994 Herkules a ztracené království (TV film)
Muž stínu
1992 Nejbláznivější z bláznů
Univerzální voják
1988 Noční talk show
1987 Chlap na míru
Můj ďábelský milenec
1986 Ber 52
1985 Out of the Darkness (TV film)
Purpurová růže z Káhiry
The Sex O'Clock News
Turk 182!
1983 The First Time
1980 Kemp Oskemo
1973 Magnum Force
1959 Mannen utan ansikte

TV seriály

2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Home Invasion (S01E13)
1999 Xena (TV seriál)
Déjá vu zas a znova (S04E22)
1997 Xena (TV seriál)
Zde přichází... Miss Amphipolis (S02E11)
1996 Xena (TV seriál)
Větší dobro (S01E21)
Černý vlk (S01E11)
1995 Herkules (TV seriál)
Vysvobozené srdce (S01E13)
Ulička (S01E12)
Když padá tma (S01E06)
další epizody (4)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál) - a.z.
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Beauty Rest (S04E05)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
1986 Joe Bash (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Whatever Works (S02E02)
1984 Night Court (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Herkules (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace