foto

Pierre Ferval

  • nar. 18.5.1899
    Asnières-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Francie
  • zem. 1.7.1983 (84 let)
    Saint-Mandé, Val-de-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Okno dokořán
1959 Péché de jeunesse
1958 Bídníci
1956 Joyeuse prison, La
Otec, matka, moje žena a já
1955 L'affaire des poisons
Uprchlíci
1954 Le mort en fuite
1952 Piédalu fait des miracles
1951 Adresát neznámý
Identité judiciaire
Jamais deux sans trois
Une Histoire d'amour
1950 84 prend des vacances, Le
Fusillé à l'aube
Kazimír
Trois télégrammes
1949 Coeur sur la main, Le
Femme nue, La
1948 Bal des pompiers, Le
1947 Blanc comme neige
Les Amants du pont Saint-Jean
1946 Messieurs Ludovic
1945 Falbalas
Peloton d'exécution
1944 Cécile est morte
1943 Domino
Marie-Martine
Picpus
Un seul amour
1942 Amant de Bornéo, L'
Croisières sidérales
Défense d'aimer
Loi du printemps, La
Mam'zelle Bonaparte
Mariage d'amour
Prince charmant, Le
1941 Madame Sans-Gêne
1940 Monsieur Hector
Pour le maillot jaune
Sur le plancher des vaches
1939 Déserteur, Le
1938 Marseillaisa
Trois valses, Les
Éducation de prince
1937 François Premier
Ignace
Král sportu
Mademoiselle Docteur
Čas třešní
1936 Avec le sourire
1935 Et moi, j'te dis qu'elle t'a fait de l'oeil
Jim la houlette
Les gaîtés de la finance
Pension Mimosas
1934 Bleus de la marine, Les
1933 Adémai aviateur
Deux orphelines, Les
1932 Ten vojenský život
1931 Paris-Beguin
Pas sur la bouche
1929 Quartier Latin
1927 Napoleon
1920 Travail

TV seriály

1972 Lidé z Mogadoru (TV seriál)
1971 Madame êtes-vous libre? (TV seriál)
1969 Fortune (TV seriál)
1968 Affaire Vilain contre ministère public (TV seriál)
1966 Rouletabille (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace