foto

Rimma Zjubina

  • nar. 23.8.1971 (48 let)
    Užhorod, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Davaj tancjuj!
2017 Čára
2016 Gnizdo gorlyci
2014 Trubač
2008 Osennij vals
Čjornoje platě (TV film)
2007 Ja sčitaju: raz, dva, tri, četyre, pjať... (TV film)
Psichopatka (TV film)
Vnězemnoj
2006 Aurora
2005 Vtoroj front

TV seriály

2018 Kopy na roboti (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
2016 Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Izbrannica (TV seriál)
Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Ščob pobačyty veselku... (TV seriál)
2014 Ograblenije po-ženski (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2007 Gorodskoj romans (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kassandra (S02E46)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky