foto

Rimma Zjubina

  • nar. 23.8.1971 (46 let)
    Užhorod, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čára
2016 Gnizdo gorlytsi
2014 Trubač
2008 Černoje platě (TV film)
Osennij vals
2007 Ja sčitaju: raz, dva, tri, četyre, pjať... (TV film)
Psichopatka (TV film)
Vnězemnoj
2006 Aurora
2005 Vtoroj front

TV seriály

2015 Izbrannica (TV seriál)
Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Ščob pobačyty veselku... (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
Gorodskoj romans (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara 2 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace