foto

Alejandro Lozano

  • nar. 18.12.1975 (43 let)
    Mexiko

Biografie

Absolvoval komunikační studia, ale již během studií příležitostně asistoval na natáčeních. Později byl zaměstnán společností Planeta Films jako asistent režie, střihač a postproducent. Začal fotografovat, natáčet krátké filmy a videoklipy (např. s populárním mexickým zpěvákem Aleksem Syntekem). S kamarádem založil produkční společnost Segami, která mu umožnila natočit celovečerní debut Nedokonalé zabití (2004). Film se stal jedním z komerčně nejúspěšnějších v historii mexické kinematografie a v roce premiéry porazil i úspěšné hollywoodské tituly.

FebioFest 2006

Režijní filmografie

Filmy

2012 El Santos VS la Tetona Mendoza
2010 Sucedió en un día
2007 Prachy v trapu
2004 Nedokonalé zabití

TV seriály

2018 Amar a muerte (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Střela do úst (S02E07)
Dobrý a špatný pán (S02E06)
Kompenzace (S02E05)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Chlapec v pavoučí síti (S01E09)
Boží rozmary (S01E08)
2012 Paramedicos (TV seriál)
2007 Trece miedos (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Prachy v trapu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky