foto

Fernando Osés

  • nar. 6.8.1922
    Valladolid, Španělsko
  • zem. 2.5.1999 (76 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 El garañón 2
1989 Programado para morir
1981 Johnny Chicano
1980 Contrabando por amor
Emilio Varela vs Camelia la Texana
1979 Discotec fin de semana
El norteño enamorado
Mafia de la frontera, La
1977 El chicano justiciero
Gente violenta
1976 El misterio de la perla negra
1973 El Santo a orlice
Las bestias del terror
Santo contra los secuestradores
1972 Campeones del ring
Santo vs. la magia negra
Tigresa, La
1971 Misión suicida
Santo contra la mafia del vicio
1970 Santo contra los asesinos de la mafia
Venganza de las mujeres vampiro, La
1969 Mil máscaras
Santo frente a la muerte
1968 Arañas infernales
Atacan las brujas
Blue Demon contra cerebros infernales
Blue Demon contra las diabólicas
Blue Demon destructor de espias
Enigma de muerte
La sombra del murciélago
Los canallas
1967 El barón Brakola
El imperio de Drácula
Retablos de la Guadalupana
Señora Muerte, La
1966 Blue Demon vs. el poder satánico
Endemoniados del ring, Los
Mano que aprieta, La
1965 Blue Demon: El Demonio Azul
El Santo proti fantomu škrtiči
Profanadores de tumbas
1964 El hacha diabólica
1963 Santo en el hotel de la muerte
Santo en el museo de cera
1962 Asesinos de la lucha libre
El Santo bojuje proti upířím ženám
El misterio de Huracán Ramírez
El regreso de los Villalobos
Horizontes de sangre
La venganza de la sombra
Santo contra el cerebro diabólico
Santo contra el rey del crimen
Santo contra los zombies
1961 La máscara de la muerte
Que me maten en tus brazos
1960 Vuelta al paraíso
1959 Kermesse
1958 El Santo bojuje proti vládci zla
Santo contra hombres infernales
1957 El jinete sin cabeza
El tesoro de Pancho Villa
La cabeza de Pancho Villa
Marca de Satanás, La
Secreto de Pancho Villa, El
1956 La sombra vengadora vs. La mano negra
Sombra vengadora, La
1955 De carne somos
1953 La bestia magnifica (Lucha libre)
1952 El bello durmiente

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1977 Gente violenta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace