foto

Tere Velázquez

  • nar. 8.5.1942
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 7.1.1998 (55 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Juan Nadie
1989 Rosa de dos aromas
1988 Ladrón
1987 Ansia de matar
1985 Cuando corrio el alazan
1982 Toña, nacida virgen
1981 Semana santa en Acapulco
1979 La banda del Polvo Maldito
Para usted jefa
1978 Ratas del asfalto
1977 Banda del Polvo Maldito, La
Ellas los prefieren... locas
Mujer es un buen negocio, La
1975 El Santo bojuje proti vražedným anonymům
L'assassino è costretto ad uccidere ancora
La mafia amarilla
Noche de muerte
Un amor extraño
1973 Besos, besos... y mas besos
Huracán Ramírez y la monjita negra
Krutý New York
Peluquero de señoras
Pequeño Robin Hood, El
1972 El Increíble profesor Zovek
Noche de los mil gatos, La
1971 Casa del farol rojo, La
Departamento de soltero
Diablo Cojuelo, El
1970 Una mujer para los sabados
1969 Cuernos debajo de la cama
Dos esposas en mi cama
Romance sobre ruedas
1968 Cinco en la cárcel
Corazón salvaje
El reportero
Hombre de Caracas, El
1967 Novias impacientes
Serenata en noche de luna
1966 Amor en las nubes
Delitto d'amore
Misterioso señor Van Eyck, El
1965 Alegría de vivir, La
Me ha gustado un hombre
Mexicano, El
1964 Escándalo, El
1963 Una joven de 16 años
Valle de las espadas, El
1962 Castigadores, Los
El rapto de las sabinas
La pantera de Monte Escondido
Pecado
Pecado de una madre, El
Pilotos de la muerte
Pistoleros, Los
Si yo fuera millonario
¡En peligro de muerte!
1961 En carne propia
Jóvenes, Los
Prohibido enamorarse
Suerte te dé Dios
Suicídate mi amor
1960 Azahares rojos
Bala perdida
Cárcel de Cananea, La
Dos criados malcriados
El supermacho
El toro negro
Peligros de juventud
Pistolocos, Los
Quinceañera
Su primer amor
1959 El regreso del monstruo
Sube y baja
Tres lecciones de amor
1958 Piernas de oro
1957 La sombra del otro

TV seriály

1996 Los hijos de nadie (TV seriál)
1988 Nuevo amanecer, Un (TV seriál)
1983 Traición, La (TV seriál)
1982 Voz de la tierra, La (TV seriál)
1977 Mexicano, El (TV seriál)
1975 Paloma (TV seriál)
1972 Fieras, Las (TV seriál)

Dokumentární

2016 FantastiCozzi - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace