foto

Chan Candela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 The Shower

TV seriály

2010 Hledači pokladů na aukcích (TV seriál)
2009 Deratizátor (TV seriál)

TV pořady

2013 Freakshow (TV pořad)
2011 V nezvyklých situacích s Hackettem (TV pořad)
2009 Ninja faktor po americku (TV pořad)
2003 Vítejte doma! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace