foto

Victor Arménise

  • nar. 4.1.1896 (123 let)
    Bari, Apulie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1956 Baratin
Bébés à gogo
Les Duraton
1953 Le chasseur de chez Maxim's
Quitte ou double
1952 Drôle de noce
Mon curé chez les riches
1951 Coq en pâte
1950 Žádné prázdniny pro Pánaboha
1949 Au royaume des cieux
Le bout de la route
Tête blonde
1948 Diamant de cent sous, Le
1947 Grande Maguet, La
Trois cousines, Les
1946 Capitan, Le
J3, Les
1945 Le mystère Saint-Val
Père Goriot, Le
1943 Arlette et l'amour
Hrabě Monte Cristo
Le comte de Monte Cristo, 2ème époque: Le châtiment
À la belle frégate
1942 Amant de Bornéo, L'
Boléro
Monsieur La Souris
Prince charmant, Le
Romance à trois
1941 Chèque au porteur
Fernandel akrobatem
L'Embuscade
1940 Elles étaient douze femmes
Homme qui cherche la vérité, L'
Narcisse
1939 Circonstances atténuantes
Derrière la façade
Ils étaient neuf célibataires
1938 Balthazar
Chaleur du sein, La
Mon curé chez les riches
Monsieur Coccinelle
1937 Club des aristocrates, Le
Jump for Glory
Král sportu
1936 Accused
Brigade en jupons, La
Crime Over London
Samson
1935 Königsmark
Varieté
Variétés
1934 Antonia, romance hongroise
Sapho
Temptation
1933 Il était une fois
Théodore et Cie
Étienne
1932 Fleur d'oranger, La
Sa meilleure cliente
1931 Après l'amour
Chacun sa chance
Maison de danses
Čokoládová komtesa
1930 Accusée, levez-vous!
Enfant de l'amour, L'
Quand nous étions deux
1929 Dolly
S.O.S. Schiff in Not
1928 Liebeshölle
Scampolo
Totte et sa chance
1927 Celle qui domine
1926 L'ultimo lord
Poslední dnové Pompejí
1925 La via del peccato
1924 Coiffeur pour dames
Saitra la ribelle
1923 La casa degli scapoli
My Little Dog
1921 I figli di nessuno
La storia di una cigaretta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace