foto

Blaze Berdahl

  • nar. 6.9.1980 (38 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Strong Island Boys
1993 Příběh dinosaura
1989 Hřbitov domácích zvířátek

TV seriály

2015 DC Super Friends (TV seriál)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Spanking the Monkey (S05E19)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
1996 Aliens in the Family (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2016 Unearthed & Untold: The Path to Pet Sematary
2009 VH1 Divas Live 2009 (TV film)
1994 Cyndi Lauper - Twelve Deadly Cyns ...and Then Some

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace