foto

Monique Dunan

  • nar. 19.12.1924
    Paříž, Francie
  • zem. 3.1.2002 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1971 La Petite Catherine
1969 Le Chandelier (TV film)
1967 Oeuvre, L' (TV film)
1966 La chasse au météore
1964 Cousine Bette (TV film)
1962 Candide (TV film)
Mesdemoiselles Armande (TV film)
1961 Amours célèbres
Nain, Le (TV film)
Rouge et le noir, Le (TV film)
Ôtez votre fille s'il vous plaît (TV film)
1960 Le Sire de Vergy (TV film)
Rêve, Un (TV film)
1959 Snídaně v trávě
Závěť doktora Cordeliera
1958 Tous les jours fête (TV film)
Uriel (TV film)
1956 Si Paris nous était conté
1955 Napoléon
1954 Osení
1949 Postarej se o Amálku
1947 Ďábel v těle

TV seriály

1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1970 Mauregard (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 La clé des champs (TV seriál)
1957 La caméra explore le temps (TV seriál)
1956 Famille Anodin, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky