foto

Monika Zoubková

  • nar. 23.7.1976 (41 let)
    Krnov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Monika Zoubková se narodila 23.7.1976 v Krnově do rodiny lékařů - internistů. Má dva sourozence: starší sestru a mladšího bratra. V dětství také vynikala ve hře na housle. Po gymnáziu se rozhodla stát herečkou, a proto vystudovavala brněnskou JAMU, kde byla členkou studenského divadla MARTA. Už ve čtvrťáku pak dostala nabídku ze Spolku Kašpar na roli - němou. JAMU úspěšně zakončila rolí Elektra v představení stejného názvu.

Od roku 1999 do roku 2002 měla angažmá v divadle Rokoko, kde už dnes nehraje v žádném představení ( hra Libertin, kde hrála Angeliku měla 21.5.09 derniéru). Za své domovské divadlo považuje již zmiňovavý Spolek Kašpar (Divadlo v Celetné). Do dnešního dne tam odehrála spoustu rolí v mnoha představeních, ale většina z nich je již po derniéře. Nyní jí v divadle Celetné můžete vidět v divadelních představeních : Richard III.( roli alternuje s Lucií Vondráčkovou), Helverově noci a Plešaté zpěvačce. Druhou scénou, kde je dnes k vidění je Švandovo divadlo, tam (většinou tedy v zájezdových představeních) hraje Eleine ve hře Absolvent ( od roku 2008 má alternaci s herečkou Kristýnou Novákovou).

Mnohokrát, i když v menších rolích jsme ji mohli vidět i v televizi. Například v ČETNICKÝCH HUMORESKÁCH, NEMOCNICI NA KRAJI MĚSTA PO DVACETI LETECH, BLOUDÍM nebo ve ZDIVOČELÉ ZEMI. Velkou příležitost dosta od Patrika Hartla ve filmu TAKOVÁ NORMÁLNÍ RODINKA, kde hrála mladší dceru Kateřinu. Záhy přišla nabídka na ORDINACI V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, tam si zahrála doktorku Valšíkovou. Po půlroční práci v Ordinaci poté začala natáčet Česko-Polský koprodukční snímek OPERACE DUNAJ, ve kterém si zahrála Helenku.

Daří se jí i ale v soukromém životě. V roce 2007 se vdala za šéfa činohry Národního divadla Michala Dočekala a nedlouho potom se jí narodila dcerka Emma Luisa.

Kermiska "kerm" V.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Případ pro malíře (TV film)
2015 Stopy života - Poslední návrat (TV film)
2010 Bloudím
2009 Archiv (TV film)
Operace Dunaj
Plešatá zpěvačka (divadelní záznam)
2008 Taková normální rodinka
2005 Helverova noc (divadelní záznam)
Kousek nebe
Psí kus (TV film)
2004 Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad (TV film)
Zlatá brána (TV film)
2003 P.F. 77 (TV film)
2001 Ani svatí, ani andělé (TV film)

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Staří přátelé (S02E04)
Popáleniny (S01E08)
Temný Kraj (TV seriál)
Čarodějnice (E01)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Spolek (E26)
další epizody (28)
2011 Aféry (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ženatí nesmějí na kafe? (S03E60)
Blondýna na sále (S03E59)
Nevyznám se v tobě (S03E58)
další epizody (23)
2005 Eden (TV seriál)
Bruslaři (E05)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Vdavky za všechny prachy (S02E03)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

TV pořady

2016 Farmářská jízda (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace