foto

Paul Armont

  • nar. 1874
    Rostov, Rusko
  • zem. 2.3.1943
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 L'école des cocottes ( (TV film)
1958 L'école des cocottes - divadelní hra
1955 The Purple Mask - divadelní hra
1952 Coiffeur pour dames - divadelní hra
1951 Un amour de parapluie
1950 Žádné prázdniny pro Pánaboha - divadelní hra
1941 Valet maître, Le - divadelní hra
1939 Trappola d'amore - divadelní hra
Un mare di guai - divadelní hra
1936 Entführung, Die - divadelní hra
Geheimnisvolle Mister X, Der - divadelní hra
1935 L'école des cocottes - divadelní hra
1934 Ces messieurs de la santé - divadelní hra
1933 Mari garçon, Le - scénář, divadelní hra
Théodore et Cie - divadelní hra
1932 Amoureuse aventure, L' - divadelní hra
Coiffeur pour dames
Madame hat Ausgang - divadelní hra
Miluj mne dnes v noci - divadelní hra
Truc du Brésilien, Le - divadelní hra
Un chien qui rapporte - divadelní hra
1929 Souris D'Hotel - divadelní hra
1927 Glad Eye, The - divadelní hra
1925 Tanečník mé ženy - divadelní hra

TV seriály

1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace