foto

Alice Ludwig

  • nar. 15.1.1910
    Berlín, Německá říše
  • zem. 2.11.1973 (63 let)
    Lütjensee, Schleswig-Holstein, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1971 Gänsemagd, Die
Hänsel und Gretel
Kluge Bauerntochter, Die
König Drosselbart
1962 Die Glücklichen Jahre der Thorwalds
Die Rebellion (TV film)
Finden sie, daß Constanze sich richtig verhält?
1961 Ach Egon!
An einem Freitag um halb zwölf
Bei Pichler stimmt die Kasse nicht
1960 Pension Schöller
Živnost paní Warrenové
1959 Frau im besten Mannesalter
Krásná lhářka
Nacht vor der Premiere, Die
Salem Aleikum
1958 Das Mädchen vom Moorhof
Dr. Crippen lebt
Herz ohne Gnade
1957 Das Herz von St. Pauli
Rytíř štěstěny
Träume von der Südsee
1956 Manželství Dr. Danwitze
Skandal um Dr. Vlimmen
1955 Banditen der Autobahn
Falsche Adam, Der
Vatertag
Zwei blaue Augen
1954 Geld aus der Luft
Tanz in der Sonne
1953 Der träumende Mund
Singende Hotel, Das
1952 Tanzende Sterne
Toxi
1951 Die Dubarry
Die verschleierte Maja
Weh dem, der liebt!
1950 Absender unbekannt
Die Dritte von rechts
Gabriela
Hafenmelodie
Lockende Gefahr
Mann, der sich selber sucht, Der
Schatten des Herrn Monitor, Der
1949 Die letzte Nacht
Schicksal aus zweiter Hand
1948 Chemie und Liebe
Finale
1947 Ehe im Schatten
1946 Fledermaus, Die
1944 Aufruhr der Herzen
Seinerzeit zu meiner Zeit
1943 Ein Mann mit Grundsätzen?
Ewige Klang, Der
1942 Rembrandt
1941 Familienanschluß
Švédský slavíček
1940 Achtung! Feind hört mit!
Růže z Tyrol
1939 Dobrodružství pokračuje
Ples v opeře
Požár na hranicích
Svatojánské ohně
Ústředna Rio
1938 Der Maulkorb
Schwarzfahrt ins Glück
Steputat & Co.
1937 Atarashiki tsuchi
Manéž
1935 Endstation
1934 Besuch am Abend
Der ewige Traum
Její největší úspěch
1933 Anna und Elisabeth
Hans Westmar. Einer von vielen. Ein deutsches Schicksal aus dem Jahre 1929
1932 Im Bann des Eulenspiegels
Loď bez přístavu

TV seriály

1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky