foto

Otto Anton Eder

  • nar. 1.2.1930
    Klagenfurt, Kärnten, Rakousko
  • zem. 25.8.2004 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Himmel, Polt und Hölle (TV film)
Polterabend (TV film)
2001 Blumen für Polt (TV film)
2000 Polt muss weinen (TV film)

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
1986 Abschiedsvorstellung (TV film)
1984 Heiße Tage im Juli (TV film)
1981 In Ewigkeit Amen (TV film)
1977 Die verzauberten Brüder (TV film)
1972 Sultan zu verkaufen (TV film)
1971 Der kleine Muck (TV film)
Dirndl, mach's Fensterl auf (TV film)
Emilia Galotti (TV film)
1970 Die vertagte Nacht (TV film)
Passion eines Politikers (TV film)
1969 Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
Smeraldina (TV film)
1967 Fiesko, der Salamikramer (TV film)
Inzwischen (TV film)
1966 Flucht, Die (TV film)
Prinz und Betteljunge (TV film)

TV seriály

1985 Der Leihopa (TV seriál)
1972 Fritz Muliar Schau (TV seriál)

Divadelní záznam

1972 Sorbas (divadelní záznam)
1970 Alpha 2001 (divadelní záznam)
Der Lausbua (divadelní záznam)
Volpone (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Der kleine Muck (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky